Om os

Jakob og Kristoffer har i mange år arbejdet med præstationsoptimering og sportspsykologi. Siden OL 2008 år har dette arbejde fundet sted i regi af Team Danmark, hvor de hver især har været sportspsykologiske konsulenter for forskellige landshold. De har stået skulder ved skulder med nogle af verdens bedste atleter, når disse har skulle præstere under stort pres  ved OL, VM og EM.  

 

KRISTOFFER HENRIKSEN

Kristoffer Henriksen er forsker og lektor på Institut for Idræt

og Biomekanik på Syddansk Universitet og sportspsykologisk konsulent i Team Danmark. Kristoffer har i sin forskning især haft 

fokus på det sociale miljøs og de sociale relationers betydning for talentudvikling og talentudviklingsmiljøer i verdensklasse. Han har spillet en stor rolle i at flytte fokus fra det enkelte talent til de miljøer, der igen og igen producerer eliteatleter. Som sportspsykolog arbejder han med at øge trivsel, mental styrke og præstationer hos en række af Danmarks bedste atleter og trænere. 

Kristoffer bruger sin mentale styrke, når han holder oplæg på internationale forksningskonferencer, og når han som ivrig amatøratlet stiller op til sommerens konkurrencer.

Kontakt:

LinkedIn - Kristoffer Henriksen

 

JAKOB HANSEN 

Jakob Hansen er en passioneret sports- og præstationspsykologisk konsulent.  Fra 2008-2018 i Team Danmark, som har ført ham til 5 OL samt en række VM og EM, hvor han har hjulpet verdensklasse-atleter og landshold med at udvikle mental styrke til at præstere på den store scene. Derudover har Jakob uddannet og sparret med landstrænere og sportschefer i forhold til at udføre bæredygtig præstationsledelse i en verden kendetegnet af friktion med stærke individualister og store ambitioner.

 

Pr. 1/7 2018 arbejder Jakob som selvstændig konsulent, i sportens verden, erhvervslivet, kunst og kulturbranchen samt andre performancekontekster, hvor man skal præstere under pres. Jakob arbejder med individuel coaching samt udviklingsforløb målrettet organisationer, ledere, teams, talenter og specialister, hvor han forener det organisatoriske og strategiske perspektiv med personlig udvikling og indsigt.

 

Jakob er tidligere konsulent i ledelses- og organisationsudvikling i det private og har hjulpet unge misbrugere ud af deres misbrug. Han er cand.scient. i idræt og psykologi med speciale i sportspsykologi. European Master i sportspsykologi og videreuddannet i kognitiv terapi, ACT (acceptance and commitment training) samt anerkendende metoder. 

 

Kontakt:

Hjemmeside: www.jakobhansen.eu

LinkedIn - Jakob Hansen